Onze visie, waar staan wij voor en wat maakt Zorg Als Thuis uniek.

Als Thuis is gestart ten tijde van de crisis in 2014. De crisistijd in de zorg en de kanteling van de zorg hebben wij persoonlijk en van dichtbij meegemaakt. Vanuit de problemen die deze crisis veroorzaakte voor cliënten ontstond het idee Als Thuis. Mensen helpen en de begeleiding bieden die zij verdienen.

Onze visie

Wij kijken naar de mogelijkheden van iedere bewoner en spelen daarop in.

Onze missie

Onze bewoners krijgen een veilig thuis in een vernieuwende maatschappij.

Onze kernwaarden

Begeleiding op maat. De zorgvraag staat centraal. Samen bruggen bouwen tussen bewoners en de maatschappij.

ons Team

Een klein en krachtig team van persoonlijk begeleiders en een GZ-psycholoog. Wij staan altijd voor je klaar.

Onze visie

De zorg verandert en zal nog meer gaan veranderen. De zorg verandert en ontwikkelt zich natuurlijk altijd. Hier hebben wij een bepaalde kijk op en een visie in ontwikkeld. Deze visie proberen wij vast te houden maar ook te laten meebewegen met de wensen/ behoefte(n) van de persoon en zijn tijd. Dit brengt moeilijkheden en mogelijkheden met zich mee. Wij hebben een idee hoe daarop in te spelen en daar te zijn waar nodig, voor de bewoners! Dit alles door juist naar de mogelijkheden te kijken en deze zo goed mogelijk te benutten.

Onze missie

Wij zijn kleinschalig en staan dicht naast de bewoner in deze fase om een goede en veilige plek te creëren die voelt als een thuis voor de bewoners. Zodat deze kanteling van de zorg, positiviteit en zelfstandigheid kan betekenen voor de bewoner, maar de rechten en zorg wel blijft bestaan waar nodig. Een plek waar de doelgroep een waar thuis krijgt in de vernieuwde maatschappij.

 

Als Thuis, uw kracht, onze zorg!

Onze kernwaarden

Hieronder vind je een aantal van onze belangrijke kernwaarden. Dit maakt het wonen bij Als Thuis zo prettig.